Våra partners

Pennybridge finns där givarna finns

Tillsammans med våra viktiga samarbetspartners når vi flera miljoner potentiella givare

Traderas logotyp - partner till Pennybridge insamlingstjänst
Verifierad förmånstagare - bild från traderas sida om hur man ansluter sig som mottagare - Pennybridge insamling
Tradera logotyp partner till - Pennybridge insamling

Tradera lanserade 2021 Donera med Tradera i samarbete med Pennybridge.

Genom att integrera Pennybridge API i sina tjänster, har Tradera gett möjligheten till säljare på plattformen att skänka intäkterna från en såld annons/auktion till valfritt ändamål ansluten till Pennybridge tjänst.

Som mottagare av gåvor (”förmånstagare”) på Tradera, måste du först bli verifierad av oss på Pennybridge. Registrera ert ändamål här och processen är i gång. Så fort en auktion är avslutad och betald går donationen vidare till Pennybridge och betalas sedan ut till ert ändamål.

Min Gåva logotyp partner till - Pennybridge insamling

I oktober 2022 valde Sveriges största tjänst för minnesgåvor ”Min Gåva” att använda Pennybridge och Ping Payments som leverantörer gällande att trygga kontroll och förmedling av minnesgåvor!

Penningtvätt och finansiering av terrorism orsakar både stor skada och problem i samhället. För att motverka detta skärps ständig kraven på hantering av betalningar och klientmedel, något som även gäller gåvohantering. Kontrollen av kundkännedom och betalflöden kräver mer och mer administration. För att bibehålla hög kvalité och framtidssäkra tjänsten Min Gåva valde Bitnet att skriva avtal med Pennybridge och Ping Payments.

“Samarbetet med Pennybridge och Ping Payments gör att vi på Min Gåva kan fortsätta att lägga fokus på att leverera en riktigt bra tjänst till Sveriges begravningsbyråer”
/Håkan Hallmén, Vd Bitnet

Ge en minnesgåva - bild från sidan Min Gåva
Bild på kvinna och man som håller hand - Pennybridge insamling
Lavendlas logotyp

På Lavendla ser man tydligt att möjligheten att skänka minnesgåvor, det vill säga, att donera pengar till en särskild fond för att hedra minnet av den avlidne, används allt oftare vid begravningar.

Samtidigt har Finansinspektionen skärpt kraven kring hantering av betalningar och klientmedel inom gåvoförmedling, där framför allt kontrollen av kundkännedom och betalflöden kräver mer och mer administration.

För att fortsätta leverera hög service och säkra möjligheten att skänka minnesgåvor har Lavendala valt att skriva avtal med Pennybridge och Ping Payments.

Huurays logotyp partner till - Pennybridge insamling

Huuray! erbjuder köp av presentkort online, kopplade till 1000-tals butiker och upplevelser.

De gör det både enkelt att ge och lösa in presentkort eftersom de på bara några sekunder finns tillgängliga digitala på dator eller mobiltelefon. 

På Huuray väljer köparen valfri summa att ge bort till välgörenhet och skickar direkt gåvan/presentkortet vidare till sin vän, käresta, familj, kollega etc.

Mottagaren får då en kod som hen anger på sidan ”välgörenhetsgåvan.se”. Väl inloggad kan mottagaren fritt välja vilket ändamål som ska få ta del av gåva.
Via Pennybridge erbjuder Huuray helt enkelt ”gåvan att ge”!

Beställ Pennybridge välgörenhetsgåva som presentkort hos Huuray
En illustration av en flicka som kastar ett pappersflygplan, en bild som används för tjänsten välgörenhetsgåvan som är en del av Pennybridge

Hur blir man partner till Pennybridge?

Hand som ger en annan hand ett hjärta - Pennybridge insamling

Som partner till Pennybridge kan ni, genom flera olika tjänster, erbjuda era kunder möjligheten att stötta våra anslutna mottagare.

Då vi är måna om att ha nära relation med alla våra partners, inleder vi alltid med ett möte.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Vill ni bli partner till Pennybridge?